Hvem er Firebrand Training?

Din hurtigste vej til viden og certificering. Garanteret.

Navnet Firebrand Training er afledt af vores filosofi. Definitionen ”En idé eller person, der skaber begejstring, handling og forandring ved at udfordre forældede opfattelser og metoder” afspejler direkte dén måde, vi udvikler og gennemfører kurser på.

De fleste har været på kurser, hvor reel koncentreret undervisning kun optager få timer pr dag, og hvor det tager flere uger, eller til og med måneder, at blive færdig certificeret. Ikke hos Firebrand Training! Kurserne kører normalt over 12 timer i døgnet, 7 dage om ugen og giver maksimal viden på et minimum af tid. Vores mål er at gennemføre kurser på den halve tid i forhold til vore konkurrenter og at gøre det på brancheledende niveau. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi underviser mange timer hver dag og du tager din eksamen og certificering, som en integreret del af kurset. Det sparer dig tid, penge og energi og giver de bedste muligheder for at opnå certificering.

Firebrand Training leverer unikke kurser, som har skabt tilfredshed hos 52.423 deltagere over de sidste ti år. Vi er godkendte og autoriserede af de førende leverandører i branchen.

Du bor på kursuscentret under kurset, så du kan fokusere og fordybe dig fuldstændigt i emnet. Som vinder af både ”Årets Kursusleverandør” de sidste 3 år i træk, og ”Årets Microsoft Learning Partner” i Danmark, har vi gennemført vores accelererede kursus- og certificeringsprogram for 52.423 deltagere. Se hvad vore deltagere syntes om oplevelsen med Firebrand Training

Hvordan virker accelereret læring?

Firebrand Training optimerer din læring ved at variere undervisningen ved hjælp af vores metodik: præsentation/øvelse/diskussion. Kort sagt, sker optimal indlæring på forskellig vis og alle har forskellige præferencer. Ved at variere undervisningen i løbet af dagen, kan vi imødekomme individuelle behov.

Præsentation

Du befinder dig i et læringsmiljø uden distraktioner. Din instruktør smutter ikke ud til frokost, og har ikke travlt med at nå det sidste tog hjem. Instruktøren anvender demonstrationer og erfaringer fra virkelighedens verden til på bedste vis at engagere dig i emnet.

Øvelse

Der er mange fordele ved denne metode til læring. I vores moderne labs får du mulighed for at afprøve de ting du lærer dig. Vores labs er dig tilgængelige 24 timer i døgnet, hvilket giver dig optimale betingelser for virkelig at fordybe dig i emnet.

Diskussion

Benyt dig af din mulighed for her at stille spørgsmål, og få svar på samme fra din instruktør, fra morgen til sen aften. Her får du mulighed for at gennemarbejde de gennemgåede emner både teoretisk og praktisk

Hvorfor Firebrand?

Uanset om du selv betaler for dit kursus eller din arbejdsgiver gør, så er Firebrand Training dit billigste alternativ. Accelereret læring medfører, at du hurtigere kan komme tilbage på arbejdet, ud til dine kunder, og kan bruge din tid på dit job, din hverdag og hvad du ellers vælger.

Traditionelle kurser kræver lang tid til kursusafvikling, selvstudie og eksamen og koster både virksomheden og dig selv tab af arbejdstimer og fritid. Accelereret læring er anderledes, – du er væk fra forstyrrende elementer, såsom arbejde og andre forpligtelser og du får hurtigt konkret udbytte til en lavere totaltomkostning.

På de fleste kursuscentre risikerer du, at måtte vente længe på at kunne tage din eksamen. Det sker ikke hos Firebrand Training. Hos os gennemfører du eksamen, on-site, som en integreret del af kurset. Instruktør-ledede forberedende tests sikrer, at du er mere end klar inden din eksamen.

Lad os se på et eksempel: Vores MCITP Enterprise Administrator kursus, der kun tager to uger at gennemføre. At opnå et tilsvarende certificerings niveau hos traditionelle kursusudbydere vil tage 7 ugers kursusdeltagelse, men alt efter udbud og efterspørgsel kan der gå helt op til 2 år, inden du er certificeret fordi der kræves selvstudier og flere individuelle certificeringer. Forestil dig de indtjenings- og karrieremuligheder, du går glip af i den periode.

Stil dig selv de følgende spørgsmål:

  • ”Har jeg lang tid til at få de færdigheder, jeg har brug for i mit daglige arbejde, eller for at få det job jeg gerne vil have?”
  • ”Har jeg hundredevis af timer tilovers i fritiden til at selvstudere forinden selve kurset?”
  • ”Har jeg råd til at tage, eller har min arbejdsgiver råd til, at jeg tager, adskillige uger fri fra mit daglige arbejde for at fuldføre mit kursus?”

Hvis du kan svare nej til bare et af de ovenstående spørgsmål, så er Firebrand Training dit bedste valg.

Hos Firebrand Training er vi passionerede omkring vores kurser, og vi vil gerne have dig med på den rejse.

Ring til os nu på 88 18 43 20 for at drøfte, hvordan vi kan opnå, hvad nogle troede var umuligt.