Vind Free Training For Life

Nu har du chancen for at tage de certificeringer du altid har villet have. Og det skal ikke koste dig noget - det er helt gratis.

Microsoft? Cisco? PMP? PRINCE2? Listen er (næsten) endeløs. Én vinder vil have adgang til alle vores kursus- og certificeringsprogrammer. For vinderen er alle kurser gratis for livstid.

For at få mulighed for at vinde Gratis Uddannelse for Livstid - Indtast dine oplysninger til højre.

Du vil med det samme se en unik URL, som du kan dele med venner og kolleger for at få ekstra lodder og vinderchancer.

Du kan også bare dele tilmeldingssiden hér på Linkedin:

Men husk, vil du have ekstra vinderchancer skal du dele din personlige URL.Vilkår og betingelser

 1. Registrering for at deltage i "Free Training For Life" konkurrencen indebærer accept af vilkår og betingelser som følger herefter.
 2. Præmien "Free Training For Life" er kun gyldig i vinderens levetid. Vinderen kan ikke overføre præmien til en anden person eller sende en anden til at deltage i deres sted.
 3. Der er intet alternativ til denne præmie.
 4. Konkurrencen løber fra 00:01 GMT, mandag den 23. marts 2015 indtil 23:59 GMT, søndag 13. marts 2016.
 5. Én enkelt vinder vil blive valgt tilfældigt mellem alle gyldige tilmeldinger fra samtlige lande der kan deltage jf. konkurrencebetingelserne.
 6. Vi vil bruge e-mail og telefonnummer, for at forsøge at nå frem til vinderen. Hvis vinderen ikke reagerer inden kl. 17:30 GMT, mandag den 21. marts 2016 så vil vi vælge en ny vinder.
 7. Vinderen vil blive annonceret kl. 13:00 GMT, onsdag 30. marts 2016
 8. Det er vinderens ansvar at sikre deres e-mail og telefonnummer er gyldige, og at e-mails fra Firebrand ikke ryger i en junk email mappe. Det er vinderens ansvar at sikre, at hvis de forsøger at kontakte os for at modtage prisen, at sikre, at deres e-mail og eller telefon opkald er vellykket. Firebrand er ikke være ansvarlig for en vellykket etablering eller modtagelse kommunikation med eller fra vinderen. Vi vil gøre alle rimelige bestræbelser for at foretage og modtage kontakt.
 9. Vinderen må ikke være yngre end 18 år den 23. marts 2015.
 10. Når du tilmelder dig FTFL, vil du få tilsendt et link som du skal anvende til at bekræfte din deltagelse. Din tilmelding er kun gyldig når du har bekræftet inden 23:59 GMT, Søndag 13. marts 2016.
 11. Hvis vinderen har deltaget i et kursus/flere kurser mellem mandag den 23. marts 2015 og søndag 13. marts 2016 vil vi refundere deres kursusgebyr efter de er annonceret som vinder.
 12. Adgang til konkurrencen er begrænset til ét bidrag per person. Flere poster vil blive diskvalificeret.
 13. Automatiserede poster, masse poster eller tredjeparts poster vil blive diskvalificeret. Deltagere kan øge deres chancer for at vinde ved at dele deres unikke URL. Hver efterfølgende konkurrencedeltagelse, hvor denne URL er blevet brugt, vil give den oprindelige deltager en ekstra billet i lodtrækningen.
 14. Vinderen kan deltage i alle planlagte kurser på ethvert Firebrand Kursuscenter overalt i verden.
 15. Husk, at de kurser vi tilbyder i dag, og hvor vi tilbyder dem vil ændre sig i løbet af vinderens livstid. Firebrand kan have flere eller færre kurser og/eller steder. Vi garanterer ikke, hvad vi vil tilbyde i fremtiden, eller hvor vi vil tilbyde kurser. Firebrand kan ophøre med at eksistere i sin nuværende form. Vi kan ikke forudsige fremtiden, og kan derfor ikke garantere, om vi vil være her for hele levetiden af vinderen. Der vil ikke være betalt kompensation eller erstatningsansvar afholdt i henhold til enhver omstændighed.
 16. Den første gang Vinderen deltager på et hvilket som helst kursus er den eneste udgift man pådrager sig, omkostningen forbundet med forberedelse eller rejse til træningscentret, som man har valgt til sit kursus. Disse udgifter er vinderens eget ansvar,og omfatter for eksempel, men ikke begrænset til: rejser, visa osv.
 17. Vinderen kan deltage på hvert kursus en gang helt gratis. Hvis man har brug for / ønsker at returnere på et kursus, vil Firebrand bede dem om betaling for eventuelle sekundære omkostninger der typisk udgøres af indkvartering og eksamensgebyrer. Vi vil specificere, hvad disse udgifter er, før du vender tilbage til et kursus.
 18. Vi vil arbejde med Vinderen for at sikre, at man er egnet til at deltage i kurser og anbefale et introduktionsprogram, så man kan arbejde hen imod at deltage mere dybdegående fag, hvis vi beslutter at man ikke er parat til at deltage i et kursus, man har valgt.
 19. Alle Firebrands normale vilkår og betingelser gælder. http://www.firebrandtraining.dk/salgsbetingelser
 20. Ingen medarbejder eller familiemedlemmer til Firebrand ansatte eller eventuelle associerede selskaber kan deltage.
 21. For at kunne deltage i denne konkurrence, skal du være en juridisk person med bopæl i Danmark, Færøerne, Grønland, England, Skotland, Wales, Nordirland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Tyskland, Østrig, Schweiz, Liechtenstein, Sverige, Norge, Finland, Island, Grønland, Færøerne, Holland, Belgien eller Luxembourg.
 22. Enhver afgørelse fra Firebrand er endelig og vil ikke blive diskuteret.
 23. Firebrand overholder loven om databeskyttelse. Vores politik er sådan, at vi ikke videregiver oplysninger til nogen tredjepart uden deres forudgående samtykke.
 24. Firebrand Training forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden varsel.
 25. Accept af disse vilkår og betingelser gælder også for eventuel efterfølgende revision, uanset om anmeldt eller ej. Initiativtageren er Firebrand Training Ltd, hjemsted, 308 Regent Street, London W1B 3AT - registreret i England og Wales med registreringsnummer 04.097.204. Fejl og udeladelser Undtaget.
 26. Accept af disse vilkår og betingelser giver Firebrand Training ret til at bruge vinderens navn og / eller billede og eventuelle tilknyttede egenskaber, fx indspillede og live interviews i enhver fremtidig marketing eller reklame-aktivitet i forhold til ”Free Training For Life” konkurrencen. Ved at deltage i denne konkurrence, accepterer Vinderen at deltage i case studies, interviews, presse og nyheder briefinger og alle andre salgsfremmende aktiviteter, som Firebrand deltager i.
 27. Force Majeure - intet ansvar vil blive accepteret til omstændigheder uden for direkte kontrol over, Firebrand Training (eller enhver anden partner i forbindelse med fremme), hvilket kan resultere i annullering eller udsættelse af konkurrencen, eller konkurrencen vil blive annulleret, og prisen fortabes. Tilsvarende forbeholder Firebrand Training og dets co-promotorer eller agenter sig ret til at erklære konkurrencen ugyldig på noget tidspunkt uden varsel eller forklaring - alle krav fra enhver virksomhed på markedet vil fortabes.

Forfalskning af oplysninger eller ethvert element af konkurrencen eller manglende overholdelse af ethvert vilkår og betingelse vil resultere i øjeblikkelig DISKVALIFIKATION. Dette gælder også efter vinderen er udtrukket POST-PROMOTION, OG ALLE præmier bliver krævet tilbagebetalt HVIS BETINGELSERNE bliver overtrådt.